NORR 11

  From Denmark with love

BOND Interior is exclusief agent voor Nederland van het Deense design label NORR11. NORR11 is opgericht op 11 november 2011 en dankt haar naam aan deze historische dag en het feit dat het een ‘Nordic’ merk is.

 

De collectie van NORR11 bestaat uit zeer fraai en typisch Scandinavisch vormgegeven meubels die geïnspireerd zijn op de klassieke Deense ontwerpen, maar vertaald zijn naar nu.

 

Jonge, innovatieve designers maken graag gebruik van natuurlijke en pure materialen en hebben ervoor gezorgd dat meubels zoals de Mammoth Chair nu al iconische klassiekers zijn, ondanks dat ze pas enkele jaren bestaan.

Kenmerkend voor NORR11 is dat de collectie Scandinavisch, tijdloos en sober is en in veel verschillende settings goed tot haar recht komt.

 

Het merendeel van de collectie wordt in Europa geproduceerd door topfabrikanten die vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

 

Sinds BOND Interior exclusief agent in Nederland is voor NORR11, hebben we al hele mooie projecten mogen doen in samenwerking met dealers en interieurarchitecten:

Restaurant NENI Amsterdam, kantoren Amvest Amsterdam, Keramiek museum Princessehof in Leeuwarden, Delta Loyd Rotterdam, Rabobank Nijmegen, KPN Groningen, Hoofdkantoor DENHAM Amsterdam, Cushman & Wakefield Amsterdam, CMS Amsterdam, BPD Amsterdam en woonhuizen via interieurarchitecten.

 

Daarnaast is NORR11 talloze keren in diverse media verschenen.

 

Step into the world of NORR11: www.norr11.com