Agentschap

  License to sell

BOND Interior vertegenwoordigt een aantal high end design merken in Nederland. Deze merken worden verkocht via een selectief netwerk van woonwinkels, interieurarchitecten en projectinrichters.

 

Kenmerkend voor de merken die wij vertegenwoordigen is dat ze uniek zijn, onderscheidend, van uitstekende kwaliteit en geschikt voor zowel de privé markt (woningen, villa’s) als voor de professionele markt (kantoren, hospitality).

 

In tegenstelling tot de meeste agentschappen, kiezen we ervoor te werken met een beperkt aantal merken waar we de focus op leggen en waarmee we echt de diepte in gaan. De merken die door ons vertegenwoordigd worden krijgen dan ook de volle aandacht die ze verdienen.

 

Dit heeft erin geresulteerd dat deze merken inmiddels een brede, landelijke bekendheid hebben en vaak worden ingezet in interieur projecten.

 

Wilt u als merk ook de Nederlandse markt betreden, neemt u dan vooral contact met ons op. Met onze ervaringen en contacten in de interieurbranche, voorzien wij u graag van advies of brengen u in contact met de juiste partijen.

 

Klik op een van onderstaande merken voor meer informatie.

logo-norr11-600px
Bryck_logo_Diap