Interieurontwerp &
Realisatie

  Golden Eye
Interieur op maat

 

BOND Interior, opgericht door Rogier Roquas, is ontstaan vanuit een passie voor ontwerp en design.

 

Iedereen is anders. Elke situatie is uniek. Om die reden is een interieur van BOND Interior nooit hetzelfde, maar altijd aangepast aan uw wensen en behoeften. BOND Interior ontwerpt voor particulieren en bedrijven. Van appartement tot retail concept, van villa tot kapsalon en van kantoorruimte tot horecagelegenheid. Wilt u ook een bijzonder interieur op maat? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

BOND Interior geeft uw ideeën vorm en bedenkt oplossingen voor elk interieurvraagstuk.
Uw wensen vormen daarbij het uitgangspunt voor het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van vakmensen met wie we uw interieurwensen kunnen vervullen.
Denk aan meubelmakers, staalspecialisten, tuinontwerpers, stylisten.

 

Hieronder krijgt u een indruk van de diverse projecten die wij hebben mogen realiseren. Door op onderstaande foto’s te klikken, verschijnen er meer projectfoto’s en een omschrijving van het project.

<a href target="http://bondinterior.nl/project/grachtenpand-amsterdam/"
Projectinrichting

 

Bij het inrichten van bedrijfsruimtes kijken we vooral naar de identiteit van uw bedrijf. Hoe komt het meubilair te staan? Welke kleuren, sfeer en stijl passen we toe? Vormen uw huisstijl, website en interieur één geheel? Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing, verbouwing van uw kantoor of horecazaak of werkplekconcepten; BOND interior is graag uw partner.

 

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk van leveranciers opgebouwd.
Hierdoor kunnen wij vrijwel elk meubelmerk, verlichting of raambekleding leveren direct vanaf de fabriek. Samenwerking met BOND interior levert u meteen een inkoopvoordeel op.

 

Naast de merken die wij exclusief vertegenwoordigen, leveren wij o.a. merken als Hay, Muuto, Normann Copenhagen, Linteloo, Design on Stock, Passepartout, New Works, Vitra en verlichtingsmerken als Foscarini, Secto Design, Flos en Modular.

 

Als u een bepaald merk gezien heeft voor uw interieurproject, laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek om dit merk tegen scherpe tarieven voor u in te kopen.